Koleksi Lirik Dangdut Koplo

Eny Sagita & Dimas Tedjo – Oh Yes Oh No

yen tak sawang rodo mbranjang, jebol ora nganggo konde pacarku sing bagus lugu, ra tau nesu / kulit ireng ngguyang-ngguyu, nganti koyok aspal / aku juga wes ora tahan pengen duduk di pelaminan / berduaan oh yes oh no penak tenan aku biso loro ati yen